Jsem výživový poradce a kouč zdravého životního stylu

pomáhám lidem CÍTIT se SKVĚLE ve svém TĚLE!

 

 

🙂

Můj příběh

Výživou se zabývám už asi od 7 let, kdy jsem si začala uvědomovat, že jsem tlustá.

Tehdy jsem prostě zkoušela jíst méně a pamatuji si, že jsem podle knihy cvičila doma kalanetiku. Ne, že by to nějak výrazně pomáhalo, dnes vím, proč to tak bylo. Jíst méně totiž není ta správná cesta. Důležité je jíst lépe!

Studium výživy jsem si nechala až po druhém porodu. V té době jsem už celkem zdravě jedla, dost se hýbala, abych se udržela tak nějak v kondici, ale potřebovala jsem vědět prostě víc.

Akreditované kurzy výživového poradenství mám celkem 4, nespočet menších kurzů, školení a diskusních akcí na téma výživy. 

Trenérských kurzů mám ještě více. Pohyb je nedílnou součástí mého života a s laskavostí vedu své klienty také k pohybu. Vzhledem k pestrosti mých znalostí a zkušeností si troufám tvrdit, že můžu radit ostatním, co mají dělat 🙂

Výživovému poradenství i vedení pohybových lekcí (TRX a poweryoga) se věnuji téměř 20 let. 

Moje vize

Každý se může cítit dobře, být plný energie, zhubnout a být zdráv. Samozřejmě pokud neusilujeme o nesmyslnou dokonalost. Je potřeba přestat sledovat v okolí ty, kteří jsou před námi, ale porovnávat se sami se svým včerejším já.

Pořád má smysl na sobě pracovat. Zdravě jíst, hýbat se, posilovat svou kondici, vůli a tím také sebevědomí. Zdravé sebevědomí, tedy uvědomění si sebe a přijetí sebe. Pokud se nám to povede, jsme schopni se o sebe starat s láskou, pak všechno ostatní přichází jen tak mimochodem.

Držím vám palce, ať se to povede i vám. A pokud jste si vybrali jako průvodce právě mě, věřte, že mě to velmi těší!